Понеделник,

Бдителен съсед изобличи изневяра с обява на дърво

От: Стандарт -
160
Бдителен съсед изобличи изневяра с обява на дърво
A
A
A

Бдителен пловдивчанин изобличи с обява в парка изневярата на свой съсед. Авторът е неизвестен, но за нула време бележката стана хит в социалните мрежи, пише "Монитор".

Снимка на бележката първо се появи в "Забелязано в Пловдив". В текста, който е написан на компютър, са посочени името и дори адресът на любовника. След това в кратък текст се обяснява, че мъжът изневерява, като си пишел в месинджър и се срещал всеки ден в парка с любимата си.

Според потребители в социалните мрежи бележката може да е дело не на съсед, а на отчаяната съпруга, която е хванала в крачка мъжа си. Авторът може да бъде наистина съсед, но се изключва вероятността да е възрастен поради уменията да работи с компютър. „Не е една бележката, много са, навсякъде са“, пишат хората във Фейсбук. Други питат дали нароченият за Казанова Стоян от Пловдив е все още жив, след като забежката му е станала публично достояние. Шегобийци дори обясняват, че познават лично Стоян, че им е съсед, че има три деца и дори е дядо, ама написаното било уж истина. Трети пък се гъбаркат, че въпросният Стоян и възлюбената му стояли по цял ден на пейка в парка пред дома им.

Бележките се появили точно преди Коледа из парковете в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Не се изключва те да са дело на отмъстителен комшия, а въпросният Стоян да няма нищо общо с приписваните му любовни авантюри.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com