България на нокти! Летящ шофьор и в София

Кметът Васил Терзиев бесен

България на нокти! Летящ шофьор и в София | StandartNews.com

България отново бе изправена на нокти. След силеконката, снимала се как фучи с 260 км/ч по магистрала "Тракия", пореден летящ шофьор предизвика гнева на цялата страна.

За декември 2023 г. таблата на Столичната община за измерване на скоростта са засекли близо 300 нарушители, движещи се с над 125 км/ч само по бул. „България".

Това съобщи в профила си във Фейсбук кметът на София Васил Терзиев. Рекордьорът е „летял" с 200 км/ч на 19 декември в 22:12 ч., посочи той и допълни, че общият брой на нарушителите, засичани само на бул. „България“, е около 8000 на месец, предаде „ДарикНюз“.

Данните за цяла София се предават на МВР всеки месец с цел да бъде засилен контролът от тяхна страна на местата, които се оформят като зони на системни нарушения, обяснява столичният кмет.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи