Вторник,

В.Александров, ВОЛЯ: В Смолян сме горди родолюбци

От: Стандарт -
144
В.Александров, ВОЛЯ: В Смолян сме горди родолюбци
A
A
A

Образован, мотивиран, компетентен, най-вече почтен – тези качества отличават Владимир Александров. Той е икономист с опит в частния бизнес. Познава отлично района и болките на хората. Така зам.- председателят на парламентарната група на ВОЛЯ Кръстина Таскова представи първия в кандидат-депутатската  листа на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Смолян.

Александров изтъкна основните приоритети в програмата: безплатни лекарства за ученици до 18 г. и пенсионери над 65 г., увеличение на всички пенсии с минимум 200 лева, достъп до справедливи цени на горивата за всички. Тези мерки се подкрепят от над 90% от българските граждани.

„ В досегашната си работа като мениджър във фармацевтичния бранш стотици пъти съм виждал как възрастни хора с разтреперани ръце си броят последните левчета в аптеките. Това не може да продължава така. Затова първа точка в нашата програма са безплатните лекарства за децата и възрастните. Ако жителите на Смолян искат това да се случи в кратки срокове, трябва да ни възложат тази задача с гласа си за номер 24. Пари в държавата има. Въпрос на правилно подреждане на приоритетите- първо за хората, после за въоръжаване и за всичко останало”, заяви водачът на листата.  Той поясни, че неслучайно Патриотичната коалиция акцентира на това, че учениците ще имат право на безплатни лекарства. С една мярка се решават няколко проблема-  обхващане на повече деца в училищата, намаляване на неграмотността и повишаване на подкрепата за семейните бюджети. „Така работим ние - прагматично и с грижа за хората”, каза още Александров.

Той подчерта, че липсата на справедливи цени на горивата е сред главните причини за бедността в България. ”Тези цени определят всички останали- на храните, на услугите, на транспорта. Нашите съграждани все още не са разбрали силата на „Ефекта Марешки” в този бранш. Днес, например,  разликата за литър дизел е около 20 ст.! Ако ние сме в следващото управление, никой в Смолян няма да види на касовата си бележка от бензиностанция цена, започваща с 2”, категоричен беше Александров. Както вече е известно, лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки поема и личен ангажимент с подписа си в безпрецедентния документ, наречен „Договорът с Веселин Марешки”. От няколко дни и жителите на Смолян имат шанса да го подписват. В него те получават само права, без никакви задължения. За първи път политик поема отговорност пред избирателите с реален договор.

Листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Смолян е съставена само от мъже. След Александров се нареждат Владимир Гърбелов – зам.-областен управител, Здравко Чепишев – адвокат от Девин, Йоздган Сали – магистър фармацевт, Илия Бушев- от квотата на БЗНС и др.

„Ние сме силен и сплотен отбор. По мъжки ще се борим за доверието на нашите съграждани. Както и нашият лидер Веселин Марешки, така и ние сме хора на честта. Затова даваме дума, че всичко, което обещаваме, ще изпълним. Нека хората само да ни гласуват доверието си на 4 април и ще видят разликата между нас и останалите партии, които години наред ги лъгаха”, заяви още водачът на листата.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички