Събота,

Тошко Йорданов за отцепниците:Предатели по желание

От: стандарт -
Тошко Йорданов за отцепниците:Предатели по желание
A
A
A

Сценаристът на Слави Тошко Йорданов, който е и заместник-председател на „Има такъв народ“, направи коментар за напусналите членове на  партията в Монтана.

В крайна сметка това са свободни хора, те са дошли по желание, тръгнали са си по желание, заяви той в предаването "Студио Хъ".

"Ще кажа нещо, защото ми писна. Става дума за това, което стана в Монтана, за петимата, които напуснаха партията, което е нормално. Нищо ненормално няма в това едни хора да влязат, други да излязат. Има много волни импровизации по темата, но истината е следната: Тези петимата бяха докарани от Росица Кирова, онази Росица Кирова от Видин, която първо беше при нас, ходеше да вика на площада срещу Бойко Борисов "Мутри вън", след това му влезе в джипа и в момента е водач на ГЕРБ от Видин“, каза сценаристът.

„Та, тази жена докара тези петимата. Когато Росица направи това нещо, ние имахме откровен разговор с тях: Пичове, ако сте тука заради Росица, всеки е свободен да прави както иска. „Не", казаха те, "Ние сме за каузата, ние сме за идеята, няма значение какво е направила Росица", добави Йорданов.

„После видяхте какво стана. В крайна сметка това са свободни хора, те са дошли по желание, тръгнали са си по желание. Всеки може да бъде предател по желание. Това е негово право", каза с огорчение зам. председателят на партията „Има такъв народ“.

Водач на листата за депутати в Монтана на партията на Слави е Пламен Абровски, адвокат, специализирал в прилагането на европейското законодателство, свързано с реализирането на Общата селскостопанска политика в ЕС. От 2010 до 2015 година той е представител на земеделското министерство в постоянното представителство на  България в Брюксел.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички