Стефан Апостолов рекордьор по преференции в ГЕРБ

Синът на кмета на Симитли пренареди листата в Благоевград

Стефан Апостолов рекордьор по преференции в ГЕРБ | StandartNews.com

Абсолютен рекорд по преференции постави депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов. Бившият футболен съдия, син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, бе на последното 22-о място в листата на ГЕРБ в Благоевградски регион. Той обаче влиза със сигурност в 45-ото НС, защото има над 9000 преференции. От тях само от Симитли са 5 300.  

"Благодаря Ви, че ме подкрепихте и че отново ми гласувахте доверие да ви представлявам в 45-то Народно събрание! По предварителни данни в област Благоевград ГЕРБ – СДС е първа политическа сила с над 40 % от гласовете на избирателите, а моите лични преференции са над 9 000, от които 5 300 от Община Симитли!”, написа Апостолов във фейсбук.

Ето как продължава постът му във фейсбук:

 „Горд съм с тези резултати! Благодаря Ви, че оценихте моята работа в интерес на гражданите от региона!  

Специално искам да благодаря на хората от Община Симитли за мощната подкрепа! Заедно показахме на всички, че, когато сме обединени, можем да постигнем всичко.

Горд съм, че ме подкрепихте, защото за пореден път доказахме, че сме много и че сме силни! Горд съм, защото всеки един глас от Вас за мен е оценка за работата ми като народен представител в 44-то Народно събрание и за това, че сте се убедили, че държа на думата си и спазвам всичките си обещания!

Предстои ни още много работа, а аз не просто съм готов да я свърша, но и съм още по-амбициран да се боря за по-доброто бъдеще на Симитли и цяла Благоевградска област!

Бог да пази България!”

За останалите кандидат- депутати от ГЕРБ предстоят драматични часове, в очакване на преброяването и преференциите. Между 3 и 4 мандата ще имат ГЕРБ в Пиринско, съобщи Струма.

Двама са сигурните депутати, това са  водачът Росен Желязков и  Стефан Апостолов. Битката за другите 2 места е ожесточена. За тях спорят с преференции Александър Мацурев - Банско, Георги Динев - Петрич и  Стоян Стоев от Сандански. Засега областният център Благоевград се очертава да няма депутат от ГЕРБ, но са възможни изненади. 

Знае се, че на всеки от първите трима преференциите са над 4 000, но кой от тях ще е  с най-много предстои да разберем ?! 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай