Четвъртък,

Шишков от ГЕРБ с филм отчет в Раковски

От: СТАНДАРТ -
135
Шишков от ГЕРБ с филм отчет в Раковски
A
A
A

С филм отчет за дейността си като народен представител в 44-тото Народносъбрание Младен Шишков откри предизборната си кампания за втори мандат.

В аудио-визуален отчет той показа на съгражданите си от община Раковски свършеното до момента в сферата на образованието, културата, спорта, здравеопазването и реализираните и започнати големиинфраструктурни проекти. Акцентира и на най-важните постижения и придобивки за община Раковски и Пловдив област в различни сектори на икономиката от публично - социален характер.

На събитието в читалището дойдоха да го подкрепят областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община Раковски Павел Гуджеров, кандидати занародни представители от листата на ГЕРБ-СДС за 17-ти МИР, както и много приятели и съмишленици.

"Всеки човек е важен, ние работим за хората и за развитието на нашите общини. С гордост мога да кажа, че ние изпълнихме обещаното“, каза Шишков и даде пример с повишението на учителските заплати, строгия контрол по границите, механизма за връщането на децата в училище, приемането на Закон за жестовия език, старта на електронното обучение, 50% ръст на средната работна заплата, както и всички социални мерки, свързани със справяне с пандемията.

Пред съгражданите си и гостите в залата Шишков изтъкна факта, че при добър резултат на изборите, стабилността на правителството ще се запази и то ще продължи да води страната в правилната посока. След края напрезентацията думи в подкрепа на Младен Шишков изказаха кметовете Иван Антонов и Павел Гуджеров, както и областния координатор Георги Мараджиев.

„Вярвам на Младен Шишков, защото знам, че има и знанията, и експертизата, и опита да бъде добър народен представител, защитаващ интересите на българските граждани. През първия си мандат той показа, че с работа и пак работа се постигат целите, към които се стремиш и знам, че той ще продължи пак с работа да доказва това и през втория си мандат, заяви Мараджиев. В края на изказванията Младен Шишков благодари навсички за подкрепата и призова присъстващите, ако дават позитивна оценка за всичко, което е случило през последните години в община Раковски и ако искат отново да имат човек в централната власт да го подкрепят катоизберат номер 28 в интегралната бюлетина и дадат гласа си за коалиция ГЕРБ-СДС.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички