Паргов: Гласувах за промяна и ново начало

Днес всички трябва да упражнят правото си на глас, категоричен е лидерът на БСП - София

Паргов: Гласувах за промяна и ново начало | StandartNews.com
  • Днес всички трябва да упражнят правото си на глас, категоричен е лидерът на БСП - София

Гласувах за промяна, защото е крайно време България да поеме по нов път. Това каза председателят на БСП - София Калоян Паргов, след като упражни правото си на глас в 61 ОУ "Св. Св. Кирил и Методий".

"Днес всички трябва да упражнят правото си на глас. Така няма да позволим купеният, административният и корпоративният вот да определят нашето бъдеще. Няма да позволим и хора, които са избрали да продадат гласа си или да се подведат, въпреки волята си и своето виждане, да вземат решение вместо нас. След 11 г. управление на ГЕРБ България има нужда от ново начало, от рестарт, от различно бъдеще, което да доведе до просперитет на българската нация", заяви той.

Лидерът на БСП – София гласува машинно. „Няма как, след като БСП настояваше целият вот да е машинен, да не гласувам по този начин. Така даваме пример, че машинното гласуване е бързо и безпроблемно и гарантира стойността на вота, за да не допускаме повече машинации и манипулации, каквито познаваме добре в последните 10 години. Това е срам за демокрацията“, категоричен е Паргов.

Той увери, че гласуването е абсолютно безопасно, защото противоепидемичните мерки се спазват стриктно. "Има маски, дезинфектанти. Особено машинното гласуване е най-безопасно, тъй като нямаш досег нито с химикалки, нито с листа", посочи Калоян Паргов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай