Нумеролог: Каназирева става министър

Това прогнозира Стоянка Пищялова.

Нумеролог: Каназирева става министър | StandartNews.com

Дани Каназирева, която е водач на листата на ГЕРБ за Пловдив-област, ще влезе в парламента. Това прогнозира за „Марица“ нумерологът от Пловдив Стоянка Пищялова. По думите ѝ, Каназирева ще се издигне и до министър, но точно след това ще се сгромоляса със страшна сила.

„Тя е силна, амбициозна, нейното число се свързва със сбъдване на мечти и желания. Ще издигне до високо равнище, но ще падне болезнено от високо. Каназирева налага мнението си, винаги смята, че е права, изключително силна е и настоява да бъде такава.

Но трябва да остави другите да водят. Не е приятно да не си в главната роля, но е дадено на шефа ѝ да води. Ако иска да се чувства добре в живота, трябва да остави другите да водят“, категорична е Пищялова. 

Тя оприличи Дани Каназирева с Бойко Борисов и Корнелия Нинова. „И трите личности искат да са победители, но вселената им е предрекла падане от високо. Колкото по-високо стигнат, толкова повече ще ги заболи. Затова е най-добре да се откажат от подобни битки“, смята Стоянка Пищялова. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай