Нинова: Промяната е неизбежна и възможна

За БСП промяната има образ: смели, умни, почтени и подготвени хора с ясен план за управление на страната

Нинова: Промяната е неизбежна и възможна | StandartNews.com

В Пловдив Корнелия Нинова даде символен старт на предизборната кампания на "БСП за България". Ето думите с които тя се обърна към гражданите.

Скъпи съмишленици, приятели, участниците в листите на двата региона. Благодаря ви, че сте тук. Събрахме се в едно от най-красивите места на България - град Пловдив - културно и духовно средище, за да дадем символен старт на нашата кампания.

Пред българския народ стои съдбоносен избор в една трудна ситуация. Ковид кризата изправи света пред здравни, икономически и социални предизвикателства. И днес е време да избираме - дали искаме да продължим по старому, или искаме промяна, която да отговори на тези предизвикателства. Старото го знаем. След 11 години управление на ГЕРБ и на присъдружните им партии сме първи по бедност, първи по смъртност, първи по корупция и първи по несвободи - на словото, на изразяването и на различното мнение.

Още преди 4 години ние назовахме причината - паралелната държава. И преди 4 години й обявихме битка. За тези 4 години не се поддадохме нито на изкушенията им, нито на ударите по нас. Бяхме единствената, ясна и категорична опозиция. А днес - алтернативата. Също толкова ясна и категорична.

Промяната е неизбежна и за нас тя има образ: смели, умни, почтени и подготвени хора с ясен план за управление на страната. С възможности да я преведем през тези трудности и да гарантираме на нашия народ спокойствие, сигурност и перспектива.

Тази промяна има ясни измерения - няма да се краде.

И е в ръцете на всеки един от нас. Повярвайте в собствените си сили. Не се  страхувайте. Излезте и гласувайте свободно на 4.04 с номер 4 в бюлетината. БСП за България. Успех и на добър час!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай