Марешки обеща неустойка на избирателите

Програмата на ВОЛЯ - кратка и прагматична

Марешки обеща неустойка на избирателите | StandartNews.com

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки съобщи, че е готов да плаща неустойка на всеки гражданин, който е гласувал за него и след изборите се е почувствал измамен, ако той не е изпълнил обещанията си. Това заяви самият той в интервю за Нов тв.

„Не аз, а хората са казали, че най-много се лъже преди избори и след лов. Крайно време е да бъде сложен край на това. Преди вота е опасно, защото тогава подлъгват избирателите с фалшиви новини за себе си и за останалите. Сега много хора ми се обаждат и казват, че съжаляват, че не са ме подкрепили”, каза зам.-председателят на парламента.

За да няма измамени от ВОЛЯ се явявали на изборите с кратка, ясна и прагматична програма.

„Ако аз не успея като политик да принудя останалите да се грижат за интересите на българските граждани, като бизнесмен ще проведа мероприятия по изграждането на държавни бензиностанции. Тогава, ако не го направя, подписвам договор предизборно. Ако в рамките на периода, в който определим - година или две от началото на мандата, няма изградена бензиностанция в определен район и тя не продава на социални цени, ще има неустойка”, обясни Марешки, смятайки, че хората нямало да предпочетат да го излъжат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай