Кръстина Таскова води листата на ВОЛЯ и НФСБ в Добрич

Добрич е житницата на България, отношението към земята е свещено, каза тя

Кръстина Таскова води листата на ВОЛЯ и НФСБ в Добрич | StandartNews.com

Зам.-председателят на парламентарната група на ПП ВОЛЯ Кръстина Таскова днес внесе листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в РИК Добрич, на която тя е водач. Предложението идва от местната структура.

„За мен това е голяма чест и отговорност, защото Добрич е родният ми град. Познавам добре и хората, и проблемите на района. Знам, че добричлии са борбени и непримирими. Те очакват много от мен и аз съм готова да работя за тях“, заяви Таскова.Тя е икономист по образование, има и магистратура по фармация.

„Добрич е житницата на България, отношението към земята е свещено. Затова в листата ни има и агроном, и земеделски производител- хора, които познават отлично сектора.“, подчерта Таскова.Тя припомни, че жителите на общината масово са подкрепили инициативата на ВОЛЯ за безплатни лекарства на ученици до 18г. и пенсионери над 65г. „Ако ни възложат тази задача и с гласа си на 4 април, ще я изпълним в кратки срокове, ако сме в следващото управление“, коментира още Кръстина Таскова.

Ще припомним, че Добрич е бил първият град  в страната, в който Веселин Марешки отваря аптека и бензиностанция на справедливи цени, след Варна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай