Изгонената от Слави с предупреждение към Борисов

Росица Кирова подредила листата на ГЕРБ във Видин, носи лична отговорност за всеки

Изгонената от Слави с предупреждение към Борисов | StandartNews.com

Премиерът също поема риск с мен. Това предупреждение отправи индиректно към Бойко Борисов изгонената от партията на Слави Росица Кирова, която при номинацията на ГЕРБ за водач на листата на управляващите във Видин. Не съм казвала, че няма да бъда критична с него. Няма да спра да бъда критична, обясни Кирова и каза, че се надява по този начин – с критиките си, да промени много неща в страната.

ВИЖ ОЩЕ: Слави представи експерти за министри, не водачи /ВИДЕО/

Кирова лично е подбрала хората в листата на ГЕРБ, това е било условието й към Борисов. И съобщи, че носи лична отговорност за всеки един от тях.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов на инспекция с изгонена от Слави

„Гражданска кандидатура съм в листата на ГЕРБ”, каза Кирова в интервю за бТВ.

„Водих разговор с премиера и обясних какви са условията, при които аз бих могла да приема тази номинация. До момента той показа воля и желания, че може това да се случи“, каза Кирова. Тя обясни отношенията си със Слави Трифонов, за когото каза, че познава от години. „Не бях поканена да съм областен координатор в партията му, защото оглавявах протестите във Видин, а защото имах познанство със Слави и исках да направим нещо и промяна да има”, каза Кирова. И допълни, че така и не е разбрала причината, с която е изгонена от партията. Те знаеха, че от 5 години се боря за пътя, вметна новият политик.

Миналата година Кирова направи инспекция с Борисов на пътя за Видин, за чийто ремонт жената се бори от години. Тя пи кафе с премиера и се качи в джипката му. Ден по-късно партията на Слави я махна от поста областен координатор и я изключи.

На въпрос с какво се занимава Кирова отговори: „Работя. Имам частна фирма и съм мениджър на производствено предприятие във Видин. Така е повече от 15години. Богат човек съм – имам две прекрасни деца, много приятели, много съмишленици и страхотни съграждани“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай