Събота,

Ирена Димова, ГЕРБ: Правим индустриална зона в Лом

От: СТАНДАРТ -
577
Ирена Димова, ГЕРБ: Правим индустриална зона в Лом
A
A
A

Разширяване на индустриалната зона на Лом със съвременен логистичен парк, изграждане на пречиствателна станция за отпадни води, основен ремонт на второкласните републикански пътища и газификация на града.  Това обеща водачът на листата на ГЕРБ-СДС в града Ирена Симова на среща с избирателите. “Ние отново заставаме пред вас с ясното съзнание, че ни очаква още много работа, но и със самочувствието, че през последните години правителството помогна и направи много за развитието на Северозападна България”, каза Димова.

Kандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ- СДС Монтана се срещнаха с жителите на град Лом. На представянето на кандидатите присъстваха водачът на листата Ирена Димова, Илия Лазаров, Стефан Панталеев, д-р Христо Кастрев, инж. Красимира Каменова, Владимир Владимиров, Десислава Димитрова, Алекси Тодоров, Полин Николаева, Николай Цоков, кметът на града Георги Гаврилов и президентът на ПФК Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

“ Благодарение на правителството на Бойко Борисов само за последните 8 месеца за община Лом са отпуснати допълнителни средства от държавния бюджет в размер на над 6,5 мил. лева.С асфалтиране на пътя за Промишлена зона-Юг започва основният ремонт на 25 улици в град Лом. За 22 от тях средствата в размер на 2 782 594 лв. са осигурени от държавния бюджет с постановления на Министерския съвет Благодаря на правителството за тази сериозна финансова подкрепа”,  заяви кметът д-р Георги Гаврилов.

“ Изцяло съм съпричастна и подкрепям усилията на кмета д-р Георги Гаврилов, на общинските съветници, на кметовете на кметства, защото още в първата година от техния мандат, въпреки крайно неблагоприятните условия, породени от пандемията и сериозния финансов недостиг, който наследиха, те доказаха, че работят за едно по-добро бъдеще на община Лом, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Ирена Димова.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com