ГЕРБ подписа споразумение с още партии

Партньорство с „Обединени земеделци“ и Съюза на репресираните от комунизма „Памет“

ГЕРБ подписа споразумение  с още партии | StandartNews.com

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов подписа споразумения за партньорство с „Обединени земеделци“ и Съюза на репресираните от комунизма „Памет“. Документите бяха подписани и от председателите на „Обединени земеделци“ – Петя Ставрева, и на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ – Лиляна Друмева. Двете организации декларираха своята подкрепа към политиките на ГЕРБ и призовават всички свои членове и  симпатизанти на подкрепят партията на предстоящите на 4 април парламентарни избори.

„В лицето на коалицията ГЕРБ-СДС ние виждаме силен застъпник на евроатлантическите ценности. Вярваме, че можете да завършите стартирала вече модернизация и икономическо развитие на България. Призоваваме нашите членове на 4 април да гласуват разумно, защото тези избори са много важни за бъдещето на страната“, заяви председателят на „Обединени земеделци“ – Петя Ставрева.

Лидерът на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ Лиляна Друмева беше категорична след подписването на споразумението, че евроатлантическата ориентация на България няма алтернатива. „Разчитаме на Вас да запазите именно тази посока на развитие“, отбеляза Друмева.

„Да подпомагаме земеделието винаги е бил един от най-важните ни ангажименти. Затова и сме се старали да извършваме плащанията към стопаните авансово, за да бъдат напълно спокойни за поминъка си. Общото между нашите партии е, че държим много на евроатлантическата ориентация на страната.

Голям успех в тази посока бе влизането в Банковия съюз и чакалнята на Еврозоната. За да приемем еврото обаче, има още много работа да се свърши и никой друг не може да се справи с тази задача – освен нас“, коментира председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай