Джамбазки: Какво прави председателят на ГЕРБ при турския султан

Чуждопоклонничеството трябва да спре, обяви ВМРО

Джамбазки: Какво прави председателят на ГЕРБ при турския султан | StandartNews.com

Какво прави председателят на ГЕРБ при турския султан пред две турски знамена? Каква е цената за това състезание за любовта на Реджеп Тайип Ердоган? Това написа в официалната си страница във Фейсбук зам.-председателят на ВМРО и водач на листите на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ -  ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в Благоевград и Варна Ангел Джамбазки. Поводът е видеоклип в социалната мрежа от официалния профил на Борисов при посещението му днес в Турция.

Вече е изключително смущаващо да се наблюдава как половината български политици ходят в американското посолство, а ГЕРБ и ДПС направо отиват при Ердоган. През това време се появяват и едни, които развяват белите си знамена пред Москва, отсича още Джамбазки. И допълва категорично: „В България вече явно има едно-единствено – независимо политическо пространство: БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Въпросът вече е: България или чуждите столици.

Ето и позицията на ВМРО по случая:

„Какво по-точно правят всички български политици извън БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, питаме ние от ВМРО? Защото единствени ние отстояваме националния суверенитет и браним Родината си от всички опити за чужда намеса, асимилация и вече безконтролно претопяване чрез гласовете от Турция, подарени на ДПС от „демократите“, „мутрите“ и шоумените 45-ото НС. Чрез агресивните опити на неолибералите за отнемане на идентичността, културата, ценностите и религията ни. Чрез всевъзможните канали за натиск за извращаване на нормалното и подмяната на традиционното семейство от баща – мъж, майка – жена и техните деца, с нещо различно, доста грозно и плашещо?

Всичко това е чуждопоклонничество и национално предателство. И това трябва да спре!”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай