ДПС тръгна за рестарт на държавността

Централният предизборен лъч започва обиколките в страната

ДПС тръгна за рестарт на държавността | StandartNews.com

ДПС тръгва за РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВНОСТТА с номер 9. Това обяви Движението във фейсбук и публикува клип с председателя Мустафа Карадайъ и депесари пред автобуса, с който Централният предизборен лъч на партията ще прави обиколките си в страната. Автобусът е брандиран РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВНОСТТА. На него е и номерът на бюлетината на ДПС - 9.

ВИЖ ОЩЕ: Изненадите на ДПС в София

Предстоят най-важните избори след 1989 г. - ако тогава трябваше да победи демокрацията, сега трябва да се препотвърди тази победа, каза в четвъртък лидерът Карадайъ, представяйки листите на Движението. Той е водач на листите на ДПС в Шумен и в Кърджали

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Рестарт на държавността (ВИДЕО)

„Предстоят най-важните избори след 1989 г. Тогава трябваше да се победи тоталитарното управление, сега трябва да победим авторитаризма, агресията и арогантността. Ако тогава трябваше да се зададе посоката, сега трябва да се очертае хоризонтът. Трябва да се даде ускорен ритъм, за да наваксаме изоставането. От ДПС имаме програма за ускорено икономическо развитие на страната, имаме и кадрите за това“, заяви Карадайъ. По думите му кандидатите на ДПС са с нужната експертиза, имат и знанията. „Мнозина имат и опита, но и други носят енергията и чистотата на младостта“, добави още той.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Стига вече с политиката на оцеляване

Всички ние да покажем силата и мощта на ДПС в името на просперитета и бъдещето на България, призова депесарите Карадайъ. И заяви: „На тези избори трябва да върнем държавата на гражданите, да си върнем държавата. С тези изборите трябва да спрем да се погазват правата и свободите. След тези избори не трябва да позволяваме разделението и противопоставянето да са модел за правене на политика, да спрем войната между институциите, за да има диалог между тях. Да не позволим да се пренесе разделението от тях в гражданите, в хората. Искаме по-висок стандарт на живот, чиста среда и просперитет.“.

„Ние, от ДПС имаме програма за ускорено развитие на страната, ние сме за достоен живот за всеки български гражданин, за нормалност в политиката, за рестарт на държавността. Това зависи от всеки един от нас, от всички български граждани.”, обобщи Мустафа Карадайъ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай