Димитър Михайлов: Да се обединим за най-нуждаещите се

Кандидат за народен представител направи емоционално послание по повод поредното затягане на мерките

Димитър Михайлов: Да се обединим за най-нуждаещите се | StandartNews.com
  • Кандидат за народен представител направи емоционално послание по повод поредното затягане на мерките

В тези тежки дни повече от всякога е необходимо да намерим това, което ни обединява - добрината, солидарността и човещината. Това каза кандидатът за народен представител от „БСП за България“ от 25 МИР Димитър Михайлов.

„Във времена на масови фалити, бедност и отчаяние, ви призовавам да обединим усилията си в грижа за най-нуждаещите се наши съграждани - възрастните хора, хората в неравностойно социално и здравословно състояние“, заяви той.

„Обръщам се към всички вас, за да ви призова към съпричастност и взаимопомощ. Предстоят ни 10 дни на изпитание. Дни, в които отново рискуваме да се поддадем на страха, несигурността, отчаянието и загубата на надежда за промяна и оптимизъм“, каза социалистът.

Димитър Михайлов сподели, че когато са стартирали инициативата „Топъл обяд“ в партньорство с Районния съвет на БСП в квартал “Люлин”, районната младежката организация и местна пицария, е очаквал, че ще срещне хора, които имат нужда от подкрепа и прясно приготвена храна и ще бъде полезен.

„Това, което не очаквах е, че сърцето ми ще кърви при всяка стисната ръка, че очите ми ще се пълнят със сълзи при подаване на всяко пликче в отрудените ръце на нашите възрастни съграждани“, каза Михайлов.

„Болките, очакванията, вярата, с които тези хора гледаха към бъдещето, ми даде още повече увереност, че стъпвам на правилния път към гарантирането, с всички усилия и труда си, на по-достоен, щастлив и сигурен живот за всички хора, независимо от политическите им пристрастия и житейска философия“, добави още кандидатът за депутат от „БСП за България“.

„Нека всеки от нас, там, където е, с каквото му е по силите, да помогне на близък, съсед, майки и хора в неравностойно положение, хора със затруднение в зрението, социално слаби, приятели или непознати в нужда“, призова Димитър Михайлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай