Демократична България каза кой е тестът за Бойко Рашков

Коалиция е за преизчисляване на пансиите

Демократична България каза кой е тестът за Бойко Рашков | StandartNews.com

"Бойко Рашков трябва да спре купуването на гласове, това е неговият тест". Това заяви кандидатът за депутат от "Демократична България" Мартин Димитров в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по НоваНюз.

"Важно е да има висока избирателна активност и да се вдигне резултатът на партиите на протеста", заяви Димитров. За него за важните и дълбоки реформи трябва съгласие, което е възможно да се постигне, когато бъдат сложени на масата. Политикът смята, че моделът на управление трябва да се смени.

Той вярва, че ако Бойко Рашков успее да спре купуването на гласове и издържи този тест, ще бъде един успешен вътрешен министър.

Мартин Димитров смята, че не е редно да се дават оценки на икономическия екип на служебното правителство в този момент, но може да се твърди, че има успешни и правилни стъпки. Той е убеден, че "Хемус" ще бъде построена, но за разлика от ГЕРБ ще се търси ефективност.

Според него пенсиите трябва да бъдат преизчислени от началото на следващата година, като средната е възможно да достигне 1000 лева, а доходите ще се вдигнат, когато има сериозен ръст на икономиката, от седем-осем процента на година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай