Челен сблъсък! Харизанов vs. Цветанов в Благоевград

БСП изправя срещу тях острието си Александър Симов

Челен сблъсък! Харизанов vs. Цветанов в Благоевград | StandartNews.com

Десният анализатор Георги Харизанов атакува за ГЕРБ в Благоевград.  Директорът на Института за дясна политика и шеф на телевизия "Европа" Георги Харизанов почти сигурно ще поведе листата на ГЕРБ за Област Благоевград, твърдят местни медии. Той вече се е срещнал с актива на партията, при закрити врата и е получил уверение, че всички ще работят за изборна победа.

Харизанов е с изключително влияние в партията и след напускането на Цветан Цветанов е сочен за един от най-близките до Бойко Борисов

Кандидатирането му в една от крепостите на Цветанов – Благоевград, където бившият втори в ГЕРБ има куп свои хора, е знак, че ГЕРБ иска знаков челен сблъсък с някогашния си съратник. Очаква се Цветанов отново да се кандидатира от Благоевград и Велико Търново.

Неуспелият кмет Атанас Камбитов, който е близък приятел на Цветанов, със сигурност ще впрегне хората около себе си в полза на републиканците. Но ГЕРБ са твърдо решение да си отвоюват града от Цветанов и компания.

С влизането на Харизанов, битката в Благоевград ще е една от най-интересните, защото там БСП вдига младото си острие Александър Симов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай