Звезди от X-factor под Коледната елха в Павликени

Звезди от X-factor под Коледната елха в Павликени  | StandartNews.com

Велико Търново. Последни украшения върху 10-метровата елха, издигната в центъра на Павликени поставиха служители на общината, часове преди официално запалване на коледните тази вечер. Точно в 17:00ч. тази вечер (12 декември, четвъртък) започва концертът и празничната програма по случай запалването на светлините.

Младите певици Ива Ангеличева и Яна Димитрова ще допринесат за празничното настроение на централния площад „Свобода".

Община Павликени продължава миналогодишната традиция и ще подари на гражданите концерт на големите победители от певческия конкурс „Нека да е лято!". Националният конкурс за млади изпълнители се провежда ежегодно в края на месец юли в града.

В концертът довечера участие ще вземат Яна Димитрова от Севлиево, която спечели Наградата на кмета тази година. 13-годишната певица омагьоса цялата публика със силния си глас и е очакван гост в Павликени, заради магнетичното й присъствие на сцената.

Звездата от X-factor Ива Ангеличева от Велико Търново ще закрие концерта с най-хубавите песни от богатия си репертоар. Певицата е част от студио „Румина" в старата столица. През последните години Ива спечели Гран при и първи места в редица медународни конкурси за млади изпълнители, включително и правото да представя България на Световния шампионат на сценичните изкуства в Холивуд (САЩ). В българското телевизионно риалити тя беше част от момичешката група „Лолипоп".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай