Започва пролетното почистване в Ардинско

Ахрянско

Започва пролетното почистване в Ардинско  | StandartNews.com

Ежегодното пролетно почистване по населени места започва в Ардинско. Кметовете на населените места ръководят изпълнението на всички дейности - определят и сформират групи от работници, които да събират и товарят отпадъците. Обществените места се благоустрояват и стават привлекателни за жителите.

В село Ахрянско през последните дни е почистен от храсти и дървета гробищния парк в селото. Частично е ремонтирана и гробищната ограда. Продължава почистването и на централната част на селото. Ще бъдат засадени овощни дървета, обясни кметът Джабит Еминов, който споделя, че негов приоритет в работата ще бъде изграждането на инфраструктура за обратни води. По инициатива на кмета на Млечино Гюлистан Садула бе сформирана бригада от доброволци, която изчисти гробищния парк на Долната махала.

Според местните хора последното основно почистване е извършено преди десет години. Кметът Садула благодари на съселяните, обещавайки, че ще работи за решаване на най – належащите проблеми, сред които е водоснабдяването на Млечино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай