„Забранено за възрастни” за трети път в Смолян

„Забранено за възрастни”  за трети път в Смолян | StandartNews.com

Смолян. Третото издание на Международния театрален фестивал „Забранено за възрастни" ще се проведе от 6 до 10 октомври в Смолян. На него ще бъдат представени 12 театрални, танцови и улични спектакъла за деца и младежи от 4 държави. 35 представления ще има както в Смолян, Чепеларе, Доспат, Борино, Златоград, Мадан, Бостина, Смилян и Средногорци, съобщава Община Смолян.

Със спектакъла на Симоне Романо от Италия „Хоп-Хоп" ще бъде открит фестивалът. Той ще се играе на 06 октомври от 17 часа, на открито пред театъра на родопския град. Час по-късно на Голяма сцена на РДТ , Столичен куклен театър ще представи хитовата постановка „Приказка за Скитника-крал". В нея участват Станимир Гъмов, Румен Угрински, Георги Спасов и Румен Гаванозов.

Цените на билетите за спектаклите са символични - 3 лв. за деца и пенсионери и 6 лв. за възрастни.

„Забранено за възрастни" се организира от Фондация "За Родопите" и Община Смолян със съдействието на Фондация "Америка за България", Програма "Изкуство в движение", Фондация "Арт Офис", Национален фонд „Култура", Холандски фонд за изпълнителски изкуства и др. в партньорство с Театъра Смолян , читалищата "Христо Ботев", "Кирил Маджаров" и др. Медийни партньори са Програма „Христо Ботев" и радио 1 – Смолян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай