"Улицата" откри Есенния салон в Пловдив

"Улицата" откри Есенния салон в Пловдив | StandartNews.com

"Улицата на живо" на Теди Москов, продукция на НДК, триумфално откри 11-то издание на "Есенен салон на изкуствата" в Античния театър в Пловдив. Лично директорът на двореца Мирослав Боршош представи спектакъла пред пловдивчани с думите: "Когато с Теди измислихме този вариант, "на живо", смятахме, че това е последното, което може да се случи на "Улицата". Но ето, че вие сте първите, които тази вечер виждат още един вариант - "Улицата на открито".

Героите на емблематичното телевизионно шоу за времената на прехода и промяната оживяха от екрана и се пренесоха на сцената. Както и обратното - от живата игра на действието картината се преля на екрана. В поредицата от смешни гегове участваха Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасив Георгиев - Геро и Малин Кръстев. За музиката на живо се погрижиха Антони Дончев и неговият бенд.
Есенният салон ще представи още "Sounds of the Ages", One architecture week, изложби, фестивала "Сцена на кръстопът", Международен куклено-театрален фестивал "Двама са малко - трима са много", "Дни на музиката в Балабановата къща" и много други културни прояви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай