Ученици помагат на връстници с базар

Ученици помагат на връстници с базар | StandartNews.com

Ученици от ОУ „Никола Парапунов" в Разлог и техните учители изработиха прекрасни коледни украси, сувенири, играчки, сурвачки и венци. С помощта на хартия, шишарки, гирлянди и други материали децата сътвориха красивите коледни украси, които са предназначени за продажба с благотворителна цел.

За седма поредна година благотворителният базар „Дар от сърце" на училището събира средства, които ще бъдат използвани за закупуване на подаръци на деца сираци и малчугани в нужда, които посещават редовно учебните занятия. Сувенирите са изработени в часовете по изобразително изкуство и домашен бит, а по-малките ученици са работили и с родителите си вкъщи. Кошница с играчки и коледна украса си закупи и кметът на община Разлог Красимир Герчев. Той пожела на децата и техните учители да бъдат винаги отдадени на добродетелта, да помагат на хората, които срещат в живота си и имат нужда от тяхната помощ.

Вълнуващи и красиви са тържествата във всички филиали на Обединени детски заведения - Разлог. В дните преди Коледа децата показват научените от своите учители и възпитатели песни, танци и стихове с много емоция и усмивки. А Дядо Коледа вече пристигна при тях и им раздаде подаръци. Всички малчугани получиха пакети с лакомства, осигурени от община Разлог.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай