Туристи стават пирати срещу 37 лева в Слънчев бряг

Туристи стават пирати срещу 37 лева в Слънчев бряг | StandartNews.com

Туристи могат да влязат в ролята на пирати срещу 37 лева в Слънчев бряг. Толкова струва половин час екшън на борда на мощна моторница. Най-новата атракция с морски приключения се предлага на южния плаж в курорта и вече е хит сред летовниците. За всички мераклии да си поиграят на морски разбойници е осигурено вълнуващо приключение. Плаването започва от брега на "Какао бийч", а финалната точка определят самите туристи. Пиратската моторница може да се наеме и за романтична разходка край брега.

Панорамна разходка на борда на луксозна лодка пък е сред любимите забавления на влюбените. Круизите се организират всеки ден по крайбрежието на Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас и Елените. Единственото условие, за да започне плаването е надеждна прогноза за хубаво време и тихо море, казва капитанът на морското бижу.

Моторницата може да събере на борда си до 8 пасажери. Цената на лятната атракция е 37 лева на човек за половин часово морско приключение, а едночасов крайбрежен излет струва 62 лева. За туристите, които искат да се носят повече време над водата се предлага и двучасов круиз. На борда те се глезят с безплатно вино, шампанско и безалкохолни напитки. Капитанът на моторницата твърди, че луксозната лодка и приятната музика пресъздават невероятна атмосфера на истинско пиратско приключение.
Романтичната екскурзия може да се организира и за по-малък брой пасажери. Лодката може да се използва и за риболов, като цената остава без промяна.

В атракционната зона Какао бийч се предлагат също сърф, парасейлинг, водни колела, банан, ринго балон и др. Допълнителен бонус за всички почиващи е безплатният интернет, който се лови от всички точки на южния плаж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай