Студенти с нощно парти преди футболни мачове

Студенти с нощно парти преди футболни мачове | StandartNews.com

Благоевград. Възпитаници на Югозападния университет ще участват във футболен турнир. Надпреварата е организирана от Студентско правителство и Студентски парламент към Правно-исторически факултет. Изданието е 11-то поред.

Преди двубоите обаче студентите ще загреят с горещо парти в пиано-бар в Благоевград. В понеделник от 22.00 ч. стартира купонът, като на него ще се изтегли жребият за групите. След това спортистите ще покажат как се справят с пеенето. Ще участват в караоке вечер, а във вторник от 10.00 ч. започват мачовете. „Ще пеем, но няма да пием, че ще се изложим пред колежките, ако не можем да ходим по време на двубоите", казват с усмивка футболистите.

В четвъртък през деня ще се проведат четвъртфиналите, полуфиналите и финалният мач. А вечерта всички ще са на познатото място – в пиано-бара, за да закрият турнира и да наградят най-добрия голмайстор. След официалната част ще пеят и ще се веселят. Очаква ни една спортна седмица изпълнена с много емоции, награди, забавление и голове, категорични са организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай