Старозагорските социалисти ще честват 9 май с "Грамофон"

Старозагорските социалисти ще честват 9 май с "Грамофон" | StandartNews.com

Шествие до паметника на Съветската армия в парк "Аязмото" и митинг-концерт ще ознаменуват 70-годишнината от победата над фашизма

Популярната група "Грамофон" ще гостува на митинг-концерта на старозагорските социалисти за 70-годишнината от края на Втората световна война и победата над фашизма. Празничнята проява за Деня на победата ще бъде самия 9-ти май пред Братската могила в централния градски парк, информират от областния съвет на БСП.

В честването се включват и Българският антифашистки съюз, други леви партии, русофилски и родолюбиви организации. Ще участват и народните представители от Коалиция "БСП лява България" Драгомир Стойнев и Гьорги Гьоков и секретарят на посолството на Руската федерация у нас Максим Знаменский.

Преди тържествения митинг множеството от социалисти и симпатизанти ще премине в празнично шествие по бул. "Митрополит Методий Кусев" до паметника на Съветската армия в началото на парк "Аязмото". Ще бъдат поднесат венци и цветя на признателност към червеноармейцити, чийто кости почиват под монумента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай