Син на бивш полицай в ареста за дрога

Син на бивш полицай в ареста за дрога | StandartNews.com

Полицаи сложиха белезници на сина на свой бивш колега при проведена акция срещу наркоразпространението. Операцията е проведена в събота по обяд. Най-напред криминалисти от Сандански спрели за проверка лек автомобил „Ровър", шофиран от 46-г. Димитър Б. В колата се возел и 32-г. Александър Д. В колата униформените спипали найлонов плик с 60,27 грама кокаин. Двамата мъже веднага са задържани със заповед в ареста до 24 часа. Извършени са обаче от органите на реда допълнителни проверки. В заведение в центъра на курортния град, стопанисвано от Боян П., син на бившия полицай от Сандански Борис П., са намерени още наркотици. У 31-г. мъж е имало 0,48 грама кокаин, а в барчето са открити 4,2 грама хероин, още 10 грама кокаин и електронна везна.

В жилище и гараж в града, стопанисвани от Петров – младши, на различни места и във вакуумирани пакети са спипани и иззети общо около 269 грама кокаин, около 4,72 грама канабис и машина за вакуумиране. Боян П. е задържан със заповед в ареста до 24 часа. Образувано е досъдебно производство срещу него.

Двама младежи и момиче също попаднаха в ареста за дрога. Около 1,30 часа на ул. "Пирин" в Сандански, полицейски служители извършили проверка за самоличност на двама мъже на 28 и 23 години и жена на 20 години. В хода на проверката до пейка, на която седели тримата, са открити и иззети 4 броя бели хапчета, които се оказали хероин с тегло 0,78 грама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай