Щуро шоу измокри до кости хлапета

Щуро шоу измокри до кости хлапета | StandartNews.com

Стара Загора. Щуро водно шоу измокри до кости няколстотин хлапета навръх празника на детето. Водният купон се развихри след обяд в централния старозагорски парк „5 октомври". Малчуганите бяха се въоръжили с всякакви водни „оръжия" – пистолети, пръскалки, помпи, водни бомби, бутилки, кофи и наистина нито не един не излез сух от битката. Спонсорите раздадат куп награди на най-мокрите състезатели - от велосипед до ваучери за ползване на басейн.

Инициаторите от старозагорското сдружение „Самаряни" се похвалиха, че са изпълнили и благотворителната мисия на масовото пръскане - събраните са над 500 лв, от таксата за участие и дарения, които ще бъдат предоставени на единствения в Южна България кризисен център в подкрепа на жени и деца, преживели насилие.

Пред входа на един от търговските центрове пък цъфна най-голямата детска усмивка в празничния ден. Тя бе оформена от няколкостотин ученици, подредени по предварително очертан във форма на усмивка контур.

През целия ден централният градски парк бе като кошер. Фестивал на детското творчество събра тук отрано възпитаниците на школи, школски клубове, детски градини и общински звена в централния парк, които рисуваха, пяха и се веселиха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай