Пловдивчанка била пребита заради бърз кредит

Пловдивчанка била пребита заради бърз кредит | StandartNews.com

Пловдив. 41-годишна жена е била пребита и ограбена в дома си в пловдивския квартал "Тракия", съобщи вестник „Марица". Тинка Пенова твърди, че е станала жертва на хора, наети от фирма за бързи кредити, тъй като съпругът й имал много задължения.

По думите й тя била сама в апартамента си, когато на вратата се позвънило. Когато отворила двама едри мъже я бутнали навътре, започнали да я бият и да питат „къде са парите". Казали й, че мъжът й дължи 2000 лв. на фирмата им. По думите на Пенова тя е била ударена по главата и изпаднала в безсъзнание.

„Когато се свестих, къщата беше обърната с главата надолу, чантата ми бе изпразнена, липсваха джиесемът ми и 100 лева, които пазех за изследванията", твърди Пенова.

Нападателите не са се легитимирали, нито са показали документ и не знае коя фирма представляват.

Пред изданието тя разказва още, че съпругът й играе хазарт и е затънал в дългове.

Преди време той завел дело и за попечителство над шестгодишния им син Стефан, тъй като Тинка имала психично заболяване. Никой от двамата съпрузи не работи, издържат се с инвалидните си пенсии.

След като се свестила, тя звъннала в полицията и на място пристигнали екип криминалисти от Пето РУП. "Обещаха да заловят нападателите", казва Тинка.

По случая е образувано дознание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай