Нарочиха овчар за новия тотомилионер

Нарочиха овчар за новия тотомилионер | StandartNews.com

Беднякът с пачките се казвал Здравко, бил на 60 г.

Петрич се тресе от слухове кой е новият милионер в града. В неделя вечерта стана ясно, че късметлии от София и южния ни град спечелиха джакпота от 3 306 733 лева. Двамата си поделят сумата, като всеки от тях ще грабне по 1 653 366 лева. Стана ясно, че единият фиш е пуснат в централния пункт в Петрич в събота около обяд. Късметлията е попълнил талон за 2,80 лв.
Веднага в южния град плъзнаха слухове кой може да е късметлията.

Заговори се, че това е овчар, който е нает да пасе стадо на животновъд в село Първомай. Мълвата обиколи селото набързо, но се оказа, че никой не може да я потвърди категорично. Спрягаха се различни имена - ту Цветан, ту Здравко, ту Никола, които са пастири в селището. После тръгна мълва, че късметлията бил от друго населено място, както и че пасял животните на фермер от съседното с. Кавракирово. Според едни слухове младо бедно момче е уцелило шестицата, според други - 60-годишен мъж е ударил печалбата. Снощи вече ситуацията се "избистри" и из града упорито се говореше, че беднякът милионер се казва Здравко, на около 60 г., и работел като ратай, нает да пасе стадо.

Новият тотомилионер обаче още не се е появил в централата на тотализатора, за да си потърси печалбата и да представи фиша с шестицата. В Петрич припомнят, че още през 90-те години на миналия век си спечелили славата на Град на милионерите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай