МултиКулти пикник за болярите на 9 май

МултиКулти пикник за болярите на 9 май | StandartNews.com

Велико Търново. Великотърновци излизат на "МултиКулти" пикник в парк „Дружба" за Деня на Европа 9 май. Организаторите от екипът на кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата – 2019 канят болярите в парка заедно с приятели, храна, колело или ролери, да прекарат един ден на открито.

Пикникът е чудесна възможност да общуваме непринудено, да срещнем нови приятели, да споделим общите си ценности, но и различията си, да разменим идеи и да станем част от една обща, голяма кауза – спечелването на титлата „Европейска столица на културата" от Велико Търново с подкрепата на региона, смятат от екипа, подготвящ кандидатурата ни.

"МултиКулти" пикник ще стартира в 17,00 часа с лекция и дискусия на тема „Европейска идентичност". След това за участниците са предвидени творчески работилници, игри и спорт, арт инсталации на студенти по програма „Еразъм".

От 18,00 до 21,00 часа ще има музика на живо с участието на Къртис Мелъди и Детска вокална група "Пеещи камбанки". При лошо време събитието ще бъде отменено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай