Министър Бъчварова: Ще се изисква отчетност от всеки един ръководител

Министър Бъчварова: Ще се изисква отчетност от всеки един ръководител | StandartNews.com

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова участва в работно посещение в ОДМВР-Кърджали, за да провери дейността на дирекцията, условията за работата на служителите и материално - техническото обезпечаване.

По време на работната среща с целия състав на дирекцията министър Бъчварова е подчертала, че добрият анализ е ключов, за установяване слабите места. По думите й ще се изисква отчетност всеки ден от всеки един ръководител.


"Мое задължение е да защитавам интересите на служителите и да работя за подобряване на системата, но същевременно с това ще поддържам и стриктния контрол над работата на служителите и тяхното поведение", е обяснила Бъчварова. Тя е коментирала, че приоритетите в работата на национално ниво остават. Те са - овладяване на миграционните потоци и борбата с каналджийството."Вече се вижда последователната и успешна работа в тази насока, но трябва подобряване на пътно-транспортната обстановка, където резултатите са все още неудовлетворителни", е заявила министър Бъчварова. Според нея имало положителните резултати при борбата с контрабандата, но трябва да продължи засиленото противодействие на битовата престъпност, като се създава организацията за повече полицейско присъствие на улицата.


Директорът на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов запозна министър Бъчварова с резултатите от противодействието на престъпността в област Кърджали.Обсъдено е и свършеното до момента по организация на охраната на предстоящите избори за местна власт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай