Мария Габриел осигури празник за възрастни хора преди Коледа

Мария Габриел осигури празник за възрастни хора преди Коледа | StandartNews.com

Духът на Коледа завладя Дома за възрастни хора „Свети Мина" в благоевградския квартал „Струмско". Тържеството осигуриха сътрудникът в Европейския информационен център на евродепутата Мария Габриел – Блага Евтимова, членове на Детския парламент и талантливите деца от Студио за поп и джаз изпълнители „Дрийм" към Младежкия дом. Те трогнаха до сълзи обитателите на социалното заведение във вторник с красиво изработените коледни украшения в работилницата „Дари добро за Коледа" в Инфоцентъра на Мария Габриел.

Сувенири имаше за всеки един от възрастните хора. От Младежкия дом осигуриха уханни козуначени погачи, за да са сити и пълни празниците. От името на Православния информационен център бяха връчени изработени от деца камъни с икони. За празничното настроение се погрижиха талантите от Студио „Дрийм", които поздравиха възрастните с множество песни от различни жанрове.

Бившата учителка Йорданка Филипова развълнува всички с прекрасно стихотворение, посветено на Коледно-новогодишните празници. Домакини и гости се хванаха на кръшно хоро. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай