Македонци на турнир в памет на благоевградски бизнесмен

Македонци на турнир в памет на благоевградски бизнесмен | StandartNews.com

Третият международен турнир по футбол в памет на показно разстреляния на 4 април 2012 г. бизнесмен Йордан Динов ще се проведе в Благоевград в събота и неделя. Надпреварата е за родени до 2003 г. юноши.

И тази година турнирът ще има участници от съседна Македония. Потвърждение е получено от тимовете на „Брегалница" - Щип и на „Академия Пандев". Останалите отбори са благоевградските ОФК „Пирин" и „Пирин 2001", „Марек 2007", „Мечетата" - Петрич, „Рилски Спортист" и „Банско". Те ще се състезават в две групи, като победителите им играят финал, а вторите в групата ще се борят за 3 и 4 място. Преди финалните двубои в демонстративен мач едни срещу други излизат журналисти и общински съветници.

Предвидени са не само отборни, но и индивидуални награди - за голмайстор, за най-добър вратар, за най-техничен и най-полезен състезател. Всичките двубои ще се проведат в спортната зала на Американския университет, която се намира в новоизградения студентски кампус. Организатори на спортното събитие са близки, приятели и роднини на Йордан Динов.

Благоевградският бизнесмен бе разстрелян в София. Той бе главен мениджър на австрийската заложна къща „Планет Уин 365" и собственик на близо 100 букмейкърски пункта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай