Lord Of The Dance загряват със "Звук и светлина"

Lord Of The Dance загряват със "Звук и светлина" | StandartNews.com

Велико Търново. Специален подарък от кмета  Даниел Панов получиха танцьорите от Lord Of The Dance ден преди двата им концерта в старата столица.

Преди да се качат на сцената те загряха с шоуто „Звук и светлина“, след което се насладиха на изискано гурме в ресторант „Асеневци“. Майстори готвачи приготвили за артистите интересни комбинации от свежи зеленчуци, комбинирани с екзотичните вкусове на средиземноморската кухня. 

В менюто присъствали: зелени салати с рукола, чери домат, ананас и филе от портокал, калмари, приготвени с узо и сос от синьо сирене, люби мите на всички тапас със скариди и чипс от лимон, както и домашно приготвена хрупкава кошничка с мус от риба тон и перца от див лук. Основното блюдо от пъдпъдък с бренди, масло и амарант, поднесен с пюре от тиква и сос от сирене и патешко магре с букет от чушки и сос "Териаки". След вечерята в тяхна чест бе организирано Welcome Party в Club “Play”.

Надиграването между ирландците и българското превъплъщение на “Lord Of The Dance” – танцьорите от клуб „Келтски феникс“ разтърси нощно Търново. Трупата от Ирландия пристигна в пълен състав от 80 човека с четири камиона реквизит, костюми и сценично обезпечаване. Главни солисти на формацията са Джеймс Кийгън и Кира Скот, които в понеделник вечерта раздадоха автографи пред Царевец.

Артистите от “Lord Of The Dance” били екзалтирани от посрещането си в града на Асеневци и от средновековната ни история.  Публика ще може да ги види на живо на 17 и 18 октомври, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“, Велико Търново и на 19 октомври, от 20ч., в зала 1 на НДК, София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай