Крисия и Симона пяха за таткото на Гери

Крисия и Симона пяха за таткото на Гери | StandartNews.com

Малки таланти и звезди излязоха на една сцена в помощ на таткото на двете талантливи сестри - Гери и Милица. Двете момичета, заедно с другите звезди от "Шоуто на Слави" Крисия, Симона и Тереза, пяха на благотворителния концерт "Надежда за Ванко". Бащата на Гери и Милица, старозагорският IT специалист Иванко Тодоров, вече няколко месеца води тежка битка с рак на белия дроб. За лечението му в клиника в Истанбул се нужни 150 хиляди лева, от които вече са събрани малко над 61 хил. лева. Иванко Тодоров се бори с тежко онкозаболяване.

Стотици хора изпълниха залата на Старозагорската опера за благотворителния концерт. Тони Димитрова, Теди Кацарова, Орлин Павлов, Ралица Ангелова от "Тоника СВ", Йоанна Драгнева и Георги Дюлгеров бяха сред звездите, които пяха в помощ на Ванко. Публиката бурно аплодира и малките таланти, които извисиха глас. Към събраните до момента средства за лечението на Ванко ще се прибавят и събраните средства от концерта, който бе с покани с минимална цена 10 лв.

За да подпомогнат лично кампанията в подкрепа на IT специалиста, след концерта естрадните звезди дариха свои любими вещи, които ще бъдат разпродадени на благотворителен търг. Сред тях са плюшеното мече на Крисия, фланелка с лика на Орлин Павлов, една от роклите на малката Тереза от Русе. Тони Димитрова късно разбрала за инициативата и затова без да се замисли, звездата свали от врата си бижу с диамант и го дари за търга. Една от футболните топки, с които "Берое" игра победния финал за Купата на България през 2013 г., също бе дарена от клуба за благотворителната разпродажба, на която ще бъдат събрани средства за лечението на Иванко.

Ето как може да помогнете на Иванко Тодоров: 

– Превод по сметка в евро: BG51FINV91502016361391, Fibank, Иванко Тодоров

– Превод по сметка в лева: BG33FINV91502016361327, Fibank, Иванко Тодоров

– PayPal: [email protected]

– Изпращане на SMS с текст „DMS SAMARITANS" на номер 17 777 за трите мобилни оператори
Копирано от standartnews.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай