Кон прати кола в канавка

Кон прати кола в канавка | StandartNews.com

Внезапно изскочил кон на пътното платно се заби в лек автомобил и возилото се озова в крайпътна канавка. Пострадал е шофьорът на колата, който е с контузия на дясната скула на лицето. Пътният инцидент е станал във вторник към 19,05 часа на шосето от Разлог за Якоруда. Лек автомобил „Рено Меган", шофиран от 41-г. водач от белишкото село Краище, се ударил в появилото се на пътното платно добиче. Мъжът зад волана не успял да избегне сблъсъка.

Лек автомобил „Фолксваген Голф", управляван от 69-годишен водач от Разлог, също катастрофира във вторник. Колата се движела от местността Предел към планинския град. На ляв завой возилото излязло вдясно от пътя и се преобърнало. Без опасност за живота е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в болница „Пулс" в Благоевград.
Полицейски служители хванаха непълнолетен джигит зад волана на улица"Стою Хаджиев" в Петрич. Неправоспособният 15-годишен младеж от южния град управлявал мотоциклет „Априлия". На пишман моториста е съставен акт за административно нарушение, срещу него е образувано бързо производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай