Кметът на Момчилград подкрепи Татул за „Чудесата на България”

Кметът на Момчилград подкрепи Татул за „Чудесата на България”  | StandartNews.com

Момчилград. Час след старта на кампанията на в. „Стандарт" за „Чудесата на България", кметът на Момчилград Акиф Акиф гласува първи от колегите си в региона. Градоначалникът подкрепи светилището на Орфей при село Татул и призова момчилградчани да се участват активно в референдума за най-големите археологически открития на новото хилядолетие у нас.

„Отново сме амбицирани да излъчим Татул сред най-големите археологически паметници у нас", каза градоначалникът и призова родопчани както и много българи от страната и чужбина да подкрепят Светилището на Орфей.

Кметът на Момчилград припомни, че община Момчилград съвместно с общините Кърджали, Крумовград и Кирково вече са разработили дванайсет туристически маршрута по проект „Източният свят на Родопа планина". Първият „Магията на мегалитите в Родопа планина" включва както световноизестните паметници Перперикон и Татул, така и многото скални ниши и светилища по поречието на Арда.

Желанието е историческото наследство да се рекламира добре както в рамките на България, така също в Европа и света, привличайки големи туроператорски фирми и участвайки на туристически борси в страната и чужбина –Лондон, Берлин, Москва и Истанбул.

В най – скоро време започва изработването на рекламни материали – каталози, брошури, дипляни, банери, рекламни филми и клипове, мултимедийни дисковe и цялостна маркетингова кампания за популяризиране на туристическия продукт-телевизия, интернет и директен маркетинг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай