Кметът на Кърджали благодари на Десислава Танева за помощта в бедствието

Кметът на Кърджали благодари на Десислава Танева за помощта в бедствието | StandartNews.com

Кметът на Кърджали Хасан Азис благодари на министъра на земеделието и храните Десислава Танева за помощта в бедственото положение в областта.

„Бих искал да се обърна към г-жа министърката, че изключително бързо и адекватно, изключително адекватно, се отнесе към този въпрос. От името на всички благодаря на министъра на земеделието и храните", каза Хасан Азис по време на среща с министър Танева, част от информационната кампания на Министерство на земеделието и храните по схемите за директни плащания, които за първи път през настоящата година се прилагат по нови правила.

„Няма как да не кажа и да не изтъкна, че още по време на първото заседание след бедственото положение в Родопите, особено в Кърджали, преди още ние като кметове и областен управител да сме запознали целия Министерски съвет и министър-председателя, МЗХ вече беше готово с решенията по отношение на умрелите животни от бедствието", добави кметът на Кърджали и добави, че е благодарен също и на министър-председателя Бойко Борисов за бързите действия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай