„Кемпински" с нов детски басейн и гурме изненади

„Кемпински" с нов детски басейн и гурме изненади | StandartNews.com

Ски хотел №1 на България „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" отвори за новия летен сезон след близо месец и половина реновация. Петзвездният красавец представя нов дизайн на гостенските стаи, обновени с нови мокети, завеси, тапицирани мебели и луксозни табли за легла. Обзаведени в богати сини и пурпурни тонове, освежените стаи вдъхват усещане за кралско великолепие, уют и топлина. В допълнение към освежения интериор, сега всички стаи разполагат с уреди за приготвяне на кафе и чай, както и с обновена електронна заключваща система за максимална защита и комфорт на гостите.

В духа на традициите на „Кемпински" и в грижата и за най-малките гости, aкцентът на ремонта бе изграждането на изцяло нова площадка за игра и открит детски басейн с дълбочина от 0.5 м. Детският клуб на хотела също бе пребоядисан и освежен, за да предложи максимален комфорт в забавните игри и активности на малчуганите.

Външната тераса на средиземноморския ресторант на хотела „Коме Прима" също е претърпяла значителна трансформация. Изцяло облицована с ламперия от естествено дърво с вградени саксии с цветя и очарователно вечерно осветление, сега терасата предлага още по-елегантна и уютна атмосфера за вечеря под открито небе през най-топлите месеци в годината.
Поредното интересно нововъведение този сезон е и специалната изненада, която очаква всички заминаващи гости- домашно приготвен мед от Пирин планина като сладък спомен от престоя им в хотела.

В допълнение към всички новости, екипът на хотела е подготвил и множество кулинарни изненади, изкусителни нови менюта и възможности за развлечения на гостите през цялото лято.

По повод нововъведенията, генералният мениджър на хотела г-н Карстен Зойберт коментира: „В стремежа си непрекъснато да надвишаваме очакванията на нашите гости всяка година провеждаме освежителни ремонти. Тази пролет решихме да се съсредоточим върху обновяването на гостенските стаи, за да предложим още по-луксозно изживяване.

Обновената тераса на ресторант „Коме Прима" също бе важен обект по време на ремонта, тъй като е едно от любимите места на гостите през лятото. И не на последно място, отделихме специално внимание на съоръженията за нашите най-малки гости, които с радост ще открият чисто новата площадка за игра и детския басейн, които подготвихме специално за тях. „С нетърпение очакваме да посрещнем всички гости за най-страхотното лято досега в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско", категоричен е Карстен Зойберт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай