Хлапета стават пирати на остров Св. Анастасия

Хлапета стават пирати на остров Св. Анастасия | StandartNews.com

Остров Света Анастасия ще падне в плен на страховити пирати. При това не само веднъж. Морските разбойници ще атакуват острова всеки четвъртък до края на лятото. В ролята на Джак Спароу могат да влязат всички хлапета. Под ръководството на професионални актьори от Куклен театър Бургас, те ще търсят скрити съкровища на острова. "За да бъдеш истински пират, трябва да обичаш предизвикателствата, да имаш нюх в откриване на съкровища, добър екипаж и не на последно място - да си превзел поне един Остров", предупреждават организаторите от община Бургас.

Най-щурата лятна инициатива за деца започва на 16-ти юли от 17.30 часа. Всеки четвъртък до края на сезона малчуганите от града ще имат възможност да станат истински страшни пирати.

Играта винаги започва в 18.00 часа, при акостиране на остров Света Анастасия и продължава 1 час. Организира се за група до 30 участници. Могат да се запишат деца на всякаква възраст, като по-малките се придружават от родител, който не заплаща допълнително билет.

След играта всички участници имат 1 час свободно време за разглеждане на остров Света Анастасия.
Билети за играта и за пътуването се закупуват непосредствено преди потегляне от Морска гара, но след предварителна резервация на телефон 0882 004 124. Всеки от подрастващите пирати ще получи талон, който освен участие в играта, му гарантира и преференциалната цена за пътуване с кораб "Анастасия".

Децата до 7 години пътуват безплатно, по-големите малчугани ще плават с билет от 5 лева, а придружаващ родител пътува с билет от 10 лева. Таксата за участие в пиратската игра пък е 6 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай