Глезят туристи с шампанско за "Звук и светлина"

Глезят туристи с шампанско за "Звук и светлина" | StandartNews.com

Велико Търново. Чаша шампанско ще получи всеки, който гледа шоуто „Царевград Търнов - звук и светлина" от ВИП площадката за наблюдение всеки петък до Коледа.

Гостите на града и великотърновци ще получат специален жест, ако гледат светлинното шоу в дните преди празниците до края на годината. Специалните излъчвания на аудио-визуалния спектакъл ще са на 6-ти, 13-ти и 20-ти декември от 19,00 ч. Те се организират от Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов" за първи път и ще са на промоционална цена от 20 лева за всеки желаещ да се наслади на атракцията от панорамната площадка. Предварителна резервация може да се направи на тел. 0885 08 08 65.

Община Велико Търново по традиция ще подари през декември и безплатни излъчвания на шоуто за жителите и гостите на града. В навечерието на студентския празник, на 7 декември, спектакълът ще е с начален час 19,00. На 14 и 21 декември „Царевград Търнов - звук и светлина" ще може да се наблюдава от площад „Цар Асен I " от 20,00 ч. В същия час ще е и последното излъчване на аудио-визуалното шоу за тази година на 30 декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай