ГЕРБери дариха страдалци преди Коледа

ГЕРБери дариха страдалци преди Коледа | StandartNews.com

Стара Загора. Много полезен коледен подарък направи общинската организация на ГЕРБ на клуба на сляпо-глухите в старозагорското с. Богомилово в навечерието на коледните празници. Мъжете и жените с трудна съдба получиха индикатори за показване на нивото на течности и напитки, които издават звук и вибрират при напълването на чаша или домакински съд. Дарението връчи общинският лидер на партията в Стара Загора Емил Христов.

„Уредът е изключително необходим в ежедневието на всяко едно домакинство, в което има хора с проблеми като нашите", посочи председетелят на клуба Ангелина Кръстева. Тя благодари за отзивчивостта и помощта на ГЕРБерите и посочи, че тя не е инцидентна. Промененият облик на улиците и тротоарите значително улесняват хора с проблеми в придвижването. От Асоциацията на сляпо-глухите с нетърпение очакват и решението на общината да пътуват с намаление до областния град и обратно.

„Ще продължим да ви помагаме както досега и се надявам всички заедно да посрещнем с оптимизъм 2014 г.", увери общинският лидер на ГЕРБ Христов, който е и председател на местния парламент на старозагорци.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай