ГЕРБ - Варна подаде пореден сигнал за балотажа

ГЕРБ - Варна подаде пореден сигнал за балотажа | StandartNews.com

Варна. Пореден сигнал подаде ГЕРБ- Варна, този път за агитация по време на вота. Сигналът е до Общинската избирателна комисия и до РПУ – Владиславово и е подаден от административният секретар на ГЕРБ – Варна, Павел Христов. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Сигналът е за барака в район Вл. Варненчик до бл. 407, вх. 8, която е облепена с агитационни материали на кандидата Христо Бозов. Граждани в района твърдят, че около нея се извършва агитация за независимия кандидат, а гласоподавателите се извозват до избирателните урни с черен мерцесес с варненска регистрация.

По-рано през деня през деня бяха подадени още няколко сигнала от ГЕРБ- Варна. Част от тях бяха за хартията на бюлетините, агитация пред избирателните секции, както и за извозване на гласоподаватели.

Точно в 12 днес пуснаха от ареста зам.-председателя на общинския съвет Янко Станев, за когото се твърдеше, че езадържан за търговия с гласове  заедно с още десет души.  

Днес варненци избират между Христо Бозов, независим кандидат, подкрепен от БСП и Иван Портних от ГЕРБ. Около 290 000 души имат право на глас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай