Двама се удавиха на морето, бивш полицай спаси момче

Двама се удавиха на морето, бивш полицай спаси момче  | StandartNews.com

Двама души са се удавили в Слънчев бряг и Ахелой, информират от ОД на МВР - Бургас. В същото време пък бивш полицейски шеф спаси младеж от удавяне на плажа в Бургас.

При единия фатален случай 69-годишна руска гражданка се е удавила на плажа в Ахелой в четвъртък. При другия случай мъж на видима възраст 44-45 години се е удавил в Слънчев бряг. Все още не е установена самоличността му. И двата трупа са откарани в катедра „Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас, информира още "Фокус".

На плажа в Бургас пък около 14.00 ч. след пост № 17 три момчета от Раднево на възраст между 15 и 17 години влезли да се къпят на ивицата Атанасовска коса, без да спазят забранителната сигнализация, обозначена с червен флаг, информира "Флагман".

Мъртвото вълнение повлякло единия от тях – 15-годишния Николай М., притекъл му се спасителят от пост № 17 – Живко Димитров, който се пенсионирал наскоро от ОДМВР – Бургас, като началник на „Криминална полиция" към Четвърто Районно управление – Бургас. Заедно с колегите си – спасители извадили момчето невредимо от водата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай