Двама със счупени крайници след катастрофа в Крумовград

Двама със счупени крайници след катастрофа в Крумовград | StandartNews.com

Двама са пострадали при катастрофа в землището на село Долна кула, съобщиха от ОД на МВР Кърджали. 49- годишен водач на "Опел" загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и блъснал микробус "Форд".

Със счупени крайници са водачът на микробуса и пътник от леката кола. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград е извършила оглед на мястото на произшествието. Екип на пожарната служба извадил затиснатия шофьор на микробуса и пътничка в него. Образувано е досъдебно производство.

От полицията съобщават за пътно произшествие, предизвикано от шофьор без книжка и употребил алкохол. Инцидентът станал на разклона за село Житница. Виновният водач напуснал мястото и е установен 15 минути по-късно. Тестът за алкохол отчел 1,57 промила. При направената справка се установило, че лицето не притежава свидетелство за правоуправление. Съставен му е акт. На ул."Първи май" в Кърджали шофьорът на автобус "Ивеко" преминал от едната пътна лента в другата, като не пропуснал "Фолксваген" и последва удар. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Съставени са също актове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай