ДПС-Сливен нарече съдебното решение за Енимехмедов корумпирано

ДПС-Сливен нарече съдебното решение за  Енимехмедов корумпирано | StandartNews.com

Сливен. Направете всичко, което е по силите и възможностите ви, да се коригира резултатът от това корумпирано и некоректно съдебно решение. Това се казва в обръщение на Мустафа Мустафов, областен лидер на ДПС в Сливенско по повод съдебното решение за Октай Енимехмедов от вчера.

 

"Всеки ден като този е национална трагедия и срам за българската нация. Не трябва да се примиряваме с несправедливостта, практикувана в българския съд. Настояваме народните представители от ДПС и нашите евродепутати да направят всичко възможно да бъдат сезирани европейските институции и всичко възможно за възстановяване на справедливостта", се казва в декларацията по повод пускането под домашен арест на Октай Енимехмедов.

 

"Остро възразяваме срещу тази крещяща несправедливост и неприемливото отношение на съда към извършителя на опит за убийство, публичен разстрел. Всички членове и симпатизанти на ДПС са възмутени от подмяната на решението на софийския апелативен съд и отстъпление от свещени демократични принципи", пише още в документа, подписан от Мустафов и адресиран до обществеността в Сливен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай