Дебелец с рибно меню за Баба Марта

Дебелец с рибно меню за Баба Марта | StandartNews.com

Велико Търново. Популярният Боби Шоу ще води вторият празник на рибата, който ще се проведе в Дебелец навръх 1 март.

От 10:00 до 15:00 ч. рибното шоу в центъра на града, ще рекламира полезната храна. Участие в програмата ще вземат фолклорна група "Росен Здравец", при читалище "Съгласие - Дебелец", гр. Дебелец, група за стари градски песни " Ретроритъм", отново при читалище " Съгласие - Дебелец", танцов клуб "Зоки-Дебелец", детско-юношеска театрална формация "Смехоран", театър "Харизма класик Ко", гр. Дебелец и известните млади изпълнители Тодор Георгиев и Радостина Николова. Организаторите обещават много конкурси с награди за големи и малки, викторини, състезания, забавления и дегустации.

След Килифарево и Дебелец село Присово е трртото населено място от общо 12, в които в продължение на 6 месеца ще се провеждат подобни събития.

Инициативите са по проект "Промоционална кампания, насочена към подобряване престижа на продуктите от риболов и аквакултура в Община Велико Търново", който се финансира по мярка 3.4 "Развитие на нови пазари и промоционални кампании" по приоритетна ос 3 - "Мерки от общ интерес" по Оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство" за програмен период 2007 – 2013 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай