Бургазлия преби до смърт годеницата си (ОБЗОР)

Бургазлия преби до смърт годеницата си (ОБЗОР) | StandartNews.com

50-годишният бургазлия Димитър Радев е пребил до смърт годеницата си Наталия Стаматова. Трагедията се разиграла в апартамента на жената в бургаския комплекс "Лазур". Наталия, която е руска гражданка, е издъхнала около 3,30 часа сутринта в понеделник. В злополучната нощ тя поканила възлюбения си на гости. Двамата изпили повече от бутилка концентрат и посред нощ започнали да се карат. Причина за скандала станало съмнението на Димитър, че Наталия му изневерява. Скандалът бил толкова силен, че разбудил съседите. Хората от кооперацията чули кански писъци, тупурдия и блъскане по стените.

"Веднага се досетихме, че отново става скандал в апартамента на Наталия, защото двамата с приятеля й се караха и биеха непрекъснато", разказаха комшиите.

Никой обаче не посмял да се намеси, защото Димитър бил много агресивен и хората се страхували от него. По време на жестокия скандал и двамата са били много пияни. Наталия се е отбранявала, защото по лицето и ръцете на годеника й имало следи от удари и дране, разказаха запознати с трагедията. Димитър налагал любимата си в продължение на близо половин час. Спрял да я удря едва когато 56-годишната жена се свлякла в безпомощно състояние на земята. Той започнал да я залива с вода, за да я свести, но тя не помръдвала. Едва тогава мъжът хукнал да търси помощ, изтичал до близко заведение и панически започнал да обяснява, че годеницата му е припаднала. След това се обадил и повикал бърза помощ. Когато спешните медици обаче пристигнали, заварили жената мъртва. Ужасени съседи разказаха, че Димитър през ден биел приятелката си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай